Кількість отруєних рибою людей у Львові сягнула 66 - ОДА
Категорія
Події
Дата публікації

Кількість отруєних рибою людей у Львові сягнула 66 - ОДА

Кількість отруєних рибою людей у Львові сягнула 66 - ОДА
Джерело:  Львівська ОДА

Департамент з питань цивільного захисту населення Львівської обласної державної адміністрації повідомив, що кількість людей, що отруїлися рибою у Львові, сягнула 66. Серед них семеро дітей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Львівської обласної державної адміністрації.

За повідомленням, у всіх, хто отруївся, виявили сальмонельоз. Медпрацівники оцінюють стан пацієнтів як середньої тяжкості.

Читайте також: Через смертельне отруєння у Києві тимчасово заборонили продавати в'ялену рибу

Раніше прес-служба прокуратури Львівської області оголосила про підозру львів’янці, яка приготувала і продавала на одному із ринків міста копчену рибу, яка спричинила масове харчове отруєння.

"Підозрювана, знаючи, що порушені правила та норми можуть призвести до тяжких наслідків, все ж розморожувала скумбрію та за допомогою спеціального обладнання у приміщенні власного гаража здійснювала гаряче копчення риби, потім цей товар без документів про якість, вона збувала на львівському ринку", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Херсоні жінка захворіла на ботулізм після того, як з’їла в’ялену рибу, яку придбала у місцевому супермаркеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?