У Запоріжжі впіймали пропагандиста бойовиків ДНР: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Запоріжжі впіймали пропагандиста бойовиків ДНР: з'явилося відео

У Запоріжжі впіймали пропагандиста бойовиків ДНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Запоріжжі затримали місцевого жителя, який на початку окупації терористами окремих районів Донбасу працював в "комітеті соціальних комунікацій "ДНР".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані українських силовиків.

Читайте також: На Донбасі черговий екс-бойовик ДНР покаявся СБУ

Відзначимо, що на початку агресії проти України затриманий розміщував у мережі сепаратистські заклики, а після, - організовував оплачувані масовки в спробах видати їх за акції протесту, за що отримував гроші прямо від російських кураторів.

У сепаратиста вилучили комп'ютерну техніку зі збереженими на ній антиукраїнськими матеріалами. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про посягання на територіальну цілісність України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Донецькій області бійцям СБУ здався екс-бойовик ДНР, що раніше допомагав терористам по господарству і на пунктах пропуску.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?