Молитви в церкві замість пар: у виші Києва назріває гучний скандал
Категорія
Події
Дата публікації

Молитви в церкві замість пар: у виші Києва назріває гучний скандал

Молитви в церкві замість пар: у виші Києва назріває гучний скандал
Джерело:  online.ua

29 вересня студентів Національного педагогічного університету імені Драгоманова змусили замість пар прийти у Володимирський кафедральний собор, де проводив молебень патріарх Філарет.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав колишній керівник студради ВНЗ Сергій Зайченко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Де хочуть вчитися абітурієнти в Україні: з'явився рейтинг вишів і напрямів

У мережі були опубліковані скріни листувань студентів, у яких йдеться про те, що їм погрожували поставити пропуск пари у випадки неявки до церкви на молитви за викладачів. При цьому, дівчаток зобов'язали до того ж прийти в хустках і спідницях.

За словами Зайченка, така ситуація в університеті повторюється з року в рік, що прикро через те, що в даному виші готують майбутніх педагогів, які повинні бути позбавлені подібних підходів до навчання.

Зауважимо, що в коментарях бурхливо висловилися про те, як подібний примус схожий на реалії СРСР і порушує Конституцію України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше кількох викладачів НПУ імені Драгоманова викрили в підтримці ідей "руського миру".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?