Дружина Макрона звернулася до Путіна щодо звільнення Сущенка - Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Дружина Макрона звернулася до Путіна щодо звільнення Сущенка - Порошенко

Дружина Макрона звернулася до Путіна щодо звільнення Сущенка - Порошенко
Джерело:  Укрінформ

Президент України Петро Порошенко готовий зробити все, що від нього залежить, аби журналіст "Укрінформу"Роман Сущенко, якого вже рік незаконно утримують в Росії, повернувся додому.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Петро Порошенко зробив таку заяву сьогодні в Коломиї, відповідаючи на питання кореспондента "Укрінформу".

Читайте також: Сущенко написав листа Макрону і сподівається, що той вплине на Путіна під час зустрічі

"Я готовий зробити все, що є в моїх силах, щоб великий українець Сущенко повернувся додому. Я порушив це питання у розмові з (президентом Франції) Еммануелем Макроном, його дружина Бріжіт звернулася із цим до Путіна. І впевнений, що наші скоординовані зусилля повернуть його додому”, - сказав Порошенко.

Президент також висловив припущення, що до кінця року "ми отримаємо позитив у цьому питанні".

Як повідомляв ONLINE.UA, питання французького журналіста про українського колегу Романа Сущенка, яке було поставлене на прес-конференції президентів Росії та Франції Володимира Путіна та Еммануеля Макрона в Парижі, було не тільки проігноровано главою РФ, але й вирізано із офіційної стенограми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?