Терористи активізувалися на всіх напрямках: з'явилися погані новини з АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Терористи активізувалися на всіх напрямках: з'явилися погані новини з АТО

Терористи активізувалися на всіх напрямках: з'явилися погані новини з АТО
Джерело:  online.ua

На Донбасі фіксується активізація обстрілів бойовиків так званих ДНР і ЛНР. Зокрема, терористи відновили атаки по житловим районам населених пунктів.

Про це поінформували в штабі АТО, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Військові Росії в рядах бойовиків на Донбасі: Матіос назвав приголомшливі цифри

Проросійські бойовики за неділю, 1 жовтня, провели 14 обстрілів позицій української армії, на що бійці АТО 12 раз дали вогневу відповідь. При проведенні інженерних робіт у Богданівці підірвався один військовослужбовець.

На Донецькому напрямку терористи стріляли з гранатометів і стрілецької зброї по укріпленнях українських воїнів і будівлям мирних жителів в Зайцеве, провели обстріл Авдіївки, на Маріупольському, - з гранатометів і БМП вели вогонь у Новотроїцького, і з кулеметів і БТР по Гнутовому. На Луганщині окупанти вдарили зі стрілецької зброї і гранатометів по Кримському.

Варто також зауважити, що СЦКК заявив про обстріл бойовиками в суботу, 31 вересня, Зайцеве в Донецькій області з кулеметів та стрілецької зброї, а також про напад на КПП "Майорськ" в ніч на неділю, причому без постраждалих вдалося обійтися тільки тому що в нічний час пункт не працює, і на ньому не було мирного населення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі опублікували фото розрухи, яка запанувала в окупованому бойовиками Луганську.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?