Ярмоленко став героєм мультфільма про магічне везіння "Боруссії"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ярмоленко став героєм мультфільма про магічне везіння "Боруссії"

Ярмоленко став героєм мультфільма про магічне везіння "Боруссії"
Джерело:  online.ua

Художники пародійного Youtube-каналу 442oons створили міні-мультфільм про гравців "Боруссії", в якому засвітився й український легіонер Андрій Ярмоленко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Youtube-канал 442oons.

На думку авторів ролика, успіхи українського гравця і його нової команди - наслідок "звичайної магії" нового тренера дортмундців Пітера Боса.

Читайте також: Англійська преса визнала трансфер Ярмоленка одним з кращих у Європі

Вражаючий старт клубу в чемпіонаті Бундесліги ("Боруссія" впевнено лідирує в турнірній таблиці) надихнув художників пародійного Youtube-каналу 442oons на створення анімаційного міні-фільму про "Магію Пітера Боса", голландського наставника "жовто-чорних".

У кадрі з'являється і Ярмоленко, який був визнаний кращим гравцем 7-го туру Бундесліги за версією Opta.

Як повідомляв ONLINE.UA, за офіційним повідомленням, капітан київського "Динамо" Андрій Ярмоленко підписав контракт з дортмундською "Боруссією". 27-річний екс-нападник "Динамо" Київ підписав контракт до 2021 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?