Стало відомо про конфлікт між Порошенком і Аваковим
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про конфлікт між Порошенком і Аваковим

Стало відомо про конфлікт між Порошенком і Аваковим
Джерело:  ICTV

З першого дня обрання Петра Порошенка українським лідером, між ним і головою Міністерства внутрішніх справ Арсеном Аваковим існує конфлікт.

Про це заявив колишній радник Авакова, народний депутат Антон Геращенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ICTV.

Читайте також: Саакашвілі жорстко відповів Порошенку, порівнявши його з Аваковим

Політик пояснив, що у президента і глави МВС різні підходи до питань безпеки, - зокрема, Порошенко хотів зосередити в своїх руках всю владу над правоохоронцями, в той час як Аваков назвав це "небезпечним прецедентом".

Геращенко додав, що на сьогоднішній день конфліктуючі змогли досягти "балансу", - голова держави займається СБУ і пропонує Генпрокурора, в той час як міністр внутрішніх справ, керуючи МВС, Нацполіцією і Нацгвардією, "є гарантом недопущення помилок і злочинів, допущених Януковичем".

Читайте також: Аваков знайшов містику в призначенні Луценко генпрокурором

У той же час, варто зауважити, що керівник фракції "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов спростував слова про прагнення президента зосередити в своїх руках владу, проте не став коментувати факт наявності конфлікту між ним і Аваковим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?