У Росії заарештували відомого опозиціонера
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії заарештували відомого опозиціонера

У Росії заарештували відомого опозиціонера
Джерело:  Дощ

Відомого опозиційного політика Олексія Навального заарештували за заклики до участі в неузгоджених мітингах.

Таке рішення прийняли в Симоновському райсуді Москви, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані російського телеканалу "Дождь".

Читайте також: Кремль не втрачає часу, але протести в Росії демонструють кардинальні зміни

Зауважимо, що затримання провели кілька днів тому, коли Навальний якраз збирався їхати на один з регіональних мітингів. "Ох, як старий Путін не хоче, щоб я потрапив на мітинг в Нижньому Новгороді", - написав тоді він, публікуючи відповідне відео.

У суді заявили, що адміністрація Нижнього Новгорода відмовила в проведенні опозиційного мітингу, в той час як згода організатора на його проведення, - не є узгодженням. Зважаючи на неодноразові заклики Навального на його відеоканалі і сайті до участі в неузгоджених мітингах, суддя постановив заарештувати його на 20 діб.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд Москви зобов'язав Олексія Навального видалити відео розслідуванням про статки прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?