В будинку стрільця з Лас-Вегаса знайшли арсенал зброї - поліція Невади
Категорія
Світ
Дата публікації

В будинку стрільця з Лас-Вегаса знайшли арсенал зброї - поліція Невади

В будинку стрільця з Лас-Вегаса знайшли арсенал зброї - поліція Невади

Поліція США повідомила, що у домі стрільця з Лас-Вегасу, який за оновленими даними, застрелив не менш ніж 59 осіб, знайшли цілий арсенал зброї.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За заявою шерифа округу Кларк, до якого належить Лас-Вегас і південна частина Невади, Джозеф Ломбардо, у приватному будинку, в якому жив стрілець, 64-річний громадянин США Стівен Педдок, у місті Мескіт за 130 кілометрів від Лас-Вегаса, знайшли 18 одиниць вогнепальної зброї, вибухівку і кілька тисяч патронів.

Крім того, правоохоронці у домі Педдока виявили певні електронні пристрої, які ще вивчаються. В автомобілі нападника знайшли деяку кількість нітрату амонію – хімікату, що є сільськогосподарським добривом, а також складовою для вибухівки.

Читайте також: Поліція Лас-Вегасу назвала ім'я стрільця, який вбив понад 50 людей

17 одиниць вогнепальної зброї були знайдені в готельному номері, з вікна якого Педдок влаштував стрілянину, внаслідок якої і через тисняву при масовій втечі з місця нападу були поранені чи травмовані ще не менш ніж 527 людей. Поліція штату попереджає, що число жертв і потерпілих може далі зростати.

У відповідь на заяву екстремістського угруповання "Ісламська держава", яке взяло на себе відповідальність за стрілянину 2 жовтня, федеральне бюро розслідувань США повідомило, що наразі не виявлено ніяких зв’язків стрільця з міжнародним тероризмом.

Як повідомляв ONLINE.UA, кількість загиблих внаслідок стрілянини, яку невідомий відкрив прямо під час концерту в Лас-Вегасі, сильно зросла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?