Подружжя з Індіани обдурило онлайн-магазин Amazon на $1,2 мільйона
Категорія
Світ
Дата публікації

Подружжя з Індіани обдурило онлайн-магазин Amazon на $1,2 мільйона

Подружжя з Індіани обдурило онлайн-магазин Amazon на $1,2 мільйона
Джерело:  The Star Press

Сімейна пара зі штату Індіана, США, знайшла спосіб обманювати один з найбільших в світі інтернет-магазинів Amazon, використавши лазівку в правилах доставки товарів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Star Press.

Користуючись послугами онлайн-магазину, Ерін і Чи Фінан помітили, що бракований або зіпсований товар не обов'язково повертати до того, як покупець отримає замість нього новий. Таким чином, подружжя вирішило зареєструвати більше 100 записів у системі, з яких вони замовляли різноманітну електроніку.

Читайте також: Хакери вимагають викуп за конфіденційні дані користувачів

Отримавши товар, шахраї повідомляли про брак і вимагали заміни від магазину. Отримавши заміну, вони не квапилися повертати "зламаний" товар.

За час своєї діяльності подружжя аферистів заробило близько $1,2 млн на продажу "зіпсованої" електроніки. Однак їх схему розкрили, і тепер сім'ї загрожує до 20 років позбавлення волі.

Як повідомляв ONLINE.UA, у кіберполіції України заявили, що однією із нових "схем" шахраїв є підміна перших трьох цифр номеру телефону. Шахраї представляються працівниками банків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?