ЗМІ Росії образилися на українських артистів-"зрадників"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ Росії образилися на українських артистів-"зрадників"

ЗМІ Росії образилися на українських артистів-"зрадників"

Російські медіаресурси засмучені поверненням на батьківщину безлічі українських артистів, які до початку конфлікту на Донбасі стали відомі саме завдяки роботі в Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю під назвою "Незалежні артисти: куди ви відлетіли? Втекли до Києва - провалилися", яка була опублікована "Комсомольской правдой".

Читайте також: СБУ заборонила в'їзд в Україну Михалкову, Задорнову, Ярмольнику і іншим російським артистам

Зокрема, росЗМІ звертає увагу на таких артистів як Ярослав Малий, Володимир Назаров, Олексій Горбунов та Анатолій Пашинін.

Так, Пашинін родом із Запоріжжя, і прославився завдяки російським серіалам, в яких грав після отримання освіти в Москві. Однак після початку конфлікту на Донбасі актор пішов добровольцем в зону антитерористичної операції.

Малий народився в Кривому Розі, і на початку 2000-х став популярним зі своєю групою Tokio завдяки роботі в РФ, однак з політичних міркувань повернувся в Україну в 2014 році.

Актор Горбунов народився в українській столиці, і за своє життя зіграв у безлічі серіалів, переважно російського виробництва, проте після початку бойових дій в зоні АТО відмовився від подальших зйомок і виїхав з Росії.

Назаров родом з Дніпропетровської області, але довгий час жив в РФ, в 2004 році став народним артистом Росії, проте в 2016 році відмовився від російського громадянства і повернувся в Україну.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український уряд пропонуваі заборонити українським зіркам виступати на тимчасово окупованих Росією територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?