Інцидент на складі в Калинівці: з'явилися нові звістки і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент на складі в Калинівці: з'явилися нові звістки і відео

Інцидент на складі в Калинівці: з'явилися нові звістки і відео
Джерело:  dsns.gov.ua

Станом на ранок вівторка, 3 жовтня, в Калинівці Вінницької області, де внаслідок пожежі почалася детонація боєприпасів, припинилися вибухи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представників ДСНС України.

Читайте також: Вибухи і полум'я в Калинівці: з'явилося видовищне відео з повітря

Відзначається, що на даний момент рятувальники обстежили 18,3 з 30,4 тис га території на наявність вибухонебезпечних предметів, а також вжили заходів щодо 341 заявки місцевих жителів про їх виявлення.

Бійці ДСНС зачищають місцевість в радіусі 10 км від складу, і в ході робіт вже було виявлено 720 небезпечних предметів. В рамках заходів задіяно понад 1,5 тис осіб і 300 одиниць техніки.

У понеділок, 2 жовтня, відновили роботу всі дитсадки і школи в небезпечній зоні навколо військового складу, крім двох шкіл у Павлівці і Медвідці.

Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 26 вересня на складі боєприпасів в Калинівці Вінницької області сталася пожежа, через яку почалася безконтрольна детонація боєприпасів української армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?