Принц Гаррі був вражений збірною України на "Іграх нескорених" - Порошенко
Категорія
Спорт
Дата публікації

Принц Гаррі був вражений збірною України на "Іграх нескорених" - Порошенко

Принц Гаррі був вражений збірною України на "Іграх нескорених" - Порошенко
Джерело:  online.ua

Петро Порошенко повідомив, що принц Гаррі був сильно вражений українською збірною на "Іграх нескорених". Про це президент України розповів під час зустрічі з українською збірною.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".

"Ваша перемога – потужний аргумент для того, щоб це ("Ігри нескорених", - ред.) проводилось в Україні. Ще було одне досягнення, яке поки що не увійшло у статистику "Ігор нескорених" - це кількість і якість вболівальників за національну команду. Можу вам сказати, що мені було приємно чути це від організаторів змагань і від принца, що він був дуже вражений, як весь український народ вболівав за кожного з вас", - сказав президент.

Читайте також: Україна отримала перше золото на "Іграх нескорених"

Вадим Свириденко, учасник "Ігор Нескорених", який виборов бронзу з веслування на тренажерах у категорії IR1, повідомив, що йому британський принц сказав: "Українська команда є фантастична".

"Я на церемонії відкриття сидів поруч із принцом Гаррі і мені теж було приємно чути від нього слова, - захоплення міццю, духом, спірітом, як він казав, української команди. Я дуже дякую, що ви з першої зустрічі справили на всіх і принца таке враження", - зазначив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві 22 та 23 квітня відбулися Національні спортивні змагання "Ігри нескорених".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?