Геращенко повідомила про несподівані моменти у законі про реінтеграцію
Категорія
Політика
Дата публікації

Геращенко повідомила про несподівані моменти у законі про реінтеграцію

Геращенко повідомила про несподівані моменти у законі про реінтеграцію

Законопроект щодо реінтеграції окупованих територій Донбасу дасть можливість посилити позицію України стосовно збереження санкцій проти Росії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook першого заступника очільника Верховної Ради, представника України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірини Геращенко.

Вона написала, що відповідний законопроект буде внесено на розгляд уряду сьогодні, а всі інші документи, які до цього з'являлися в мережі, є "фейковими".

Читайте також: Верховна Рада ухвалила пенсійну реформу

"В законопроектах Порошенка будуть певні важливі і несподівані моменти, що дозволить посилити нашу дипломатичну позицію, спрямовану на збереження санкцій проти РФ, і їхня підтримка - це буде тест для ВР. То ж (сьогодні, - ред) - цікавий день, й потім важливий розгляд законопроекту у ВР", - зазначила Геращенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, український державний лідер Петро Порошенко надав чинності секретному рішенню РНБО про військово-технічне співробітництво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?