Американські ЗМІ показали відео та фото з готельного номера стрілка з Вегасу
Категорія
Світ
Дата публікації

Американські ЗМІ показали відео та фото з готельного номера стрілка з Вегасу

Американські ЗМІ показали відео та фото з готельного номера стрілка з Вегасу
Джерело:  online.ua

ЗМІ оприлюднили фото та відео з готельного номера 64-річного стрілка Стівена Педдока, що вбив 59 осіб у Лас-Вегасі під час фестивалю кантрі-музики.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter ABC News.

Журналістка Жаклі Генрі опублікувала у своєму Twitter знімки з номеру Стівена Педдока, на якому зафіксовано гвинтівку, з якої 64-річний стрілець застрелив 59 людей і поранив більше 500.

"Це 2 із 23 стволів, знайдених у готельному номері Mandalay Bay в Лас-Вегасі - молот, сошка, оптика, боєприпаси. 59 життів. Жах", - написала журналістка.

Читайте також: Стрілянина в Лас-Вегасі: з'явилися нові дані про жертви та відео

Телеканал ABC опублікував в своєму мікроблозі відео з номера стрілка. Двері в кімнату зрешечені кулями і зірвані з петель, а вхід заклеєний поліцейською стрічкою.

Нагадаємо, ввечері 1 жовтня біля одного із казино у Лас-Вегасі чоловік відкрив стрілянину. Щонайменше 59 осіб померло, понад 500 - поранені.

Як повідомляв ONLINE.UA, поліція США повідомила, що у домі стрільця з Лас-Вегасу, який за оновленими даними, застрелив не менш ніж 59 осіб, знайшли цілий арсенал зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?