Як зірки в США оплакують загиблих в Лас-Вегасі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Як зірки в США оплакують загиблих в Лас-Вегасі: опубліковано відео

Як зірки в США оплакують загиблих в Лас-Вегасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Американські знаменитості по-своєму вшанували пам'ять загиблих внаслідок стрілянини, яка сталася напередодні в Лас-Вегасі.

Відповідне відео було опубліковано на одному з каналів YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Новини по темі: Американські ЗМІ показали відео і фото з готельного номера стрілка з Вегаса

Відзначимо, що такі відомі виконавці як Адам Сендлер і Майлі Сайрус заспівали в прямому ефірі шоу Джиммі Феллона композицію "No Freedom", після чого запис з'явився в соціальних мережах:

Крім того, такі знаменитості як Брітні Спірс, Дженніфер Лопес, Ешлі Грехем, Ріанна, і безліч інших опублікували на своїх акаунтах адреси, де можна здати кров на потреби постраждалих в результаті стрілянини, в той час як Елтон Джон розповів про свої молитви про толерантність у всьому світі.

Як повідомляв ONLINE.UA, увечері 1 жовтня чоловік почав стріляти по натовпу людей під час концерту, внаслідок чого загинуло 59 осіб, ще сотні постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?