Порошенко вніс в Раду виправлений закон про статус Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко вніс в Раду виправлений закон про статус Донбасу

Порошенко вніс в Раду виправлений закон про статус Донбасу
Джерело:  online.ua

У четвер, 5 жовтня, Адміністрація українського лідера Петра Порошенка внесла виправлений законопроект про продовження особливого порядку самоврядування на тимчасово непідконтрольній уряду території України.

Про це йде мова в пояснювальній записці документа, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Німеччина заявила про важливість продовження закону про особливий статус Донбасу

Відзначається, що спочатку Адміністрація Порошенка відкликала законопроект, після чого внесла його з виправленнями, причому проект закону №7164 вже включили до порядку денного комітету ВР з нацбезпеки та оборони.

У документі підкреслили, що "особливий статус" для Донбасу буде можливий тільки після виконання всіх умов закону про особливий порядок, в числі яких, - виведення військ окупанта і військової техніки з території України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські націоналісти влаштували під будівлею Верховної Ради масштабну акцію протесту проти внесених Петром Порошенко законопроектів по Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?