Компанія Honda створила робота-рятувальника у зріст людини: опубліковане відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія Honda створила робота-рятувальника у зріст людини: опубліковане відео

Компанія Honda створила робота-рятувальника у зріст людини: опубліковане відео
Джерело:  Еспресо

На конференції автоматизованих роботів у Ванкувері японська компанія Honda продемонструвала розробленого ними людиноподібного робота-рятувальника.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо.TV".

Робот вміє самостійно відкривати двері та дряпатися драбинами. Щоправда, робот рухається зі швидкістю всього чотири кілометри за годину. Утім компанія зазначають, що він може пересуватися там, де людині пройти неможливо завдяки обертовому тросу.

Читайте також: Американський штат Міссурі зацікавився спорудженням трас для надшвидкісних поїздів Hyperloop

Робот зростом 168 сантиметрів і досить стрункий. У нього вбудувано декілька камер. Робот витримує різкі перепади температури і працює до двадцяти хвилин під дощем. Згодом машині планують додати систему телекерування для дистанційного управління.

Як повідомляв ONLINE.UA, 4 жовтня Королівська шведська академія наук в Стокгольмі оголосила, що Нобелівську премію з хімії за 2017 рік отримали швейцарець Жак Дюбоше, американець Йоахім Франк та британець Річард Гендерсон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?