Німеччиною пройшовся ураган Ксав'єр: загинуло семеро людей
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччиною пройшовся ураган Ксав'єр: загинуло семеро людей

Німеччиною пройшовся ураган Ксав'єр: загинуло семеро людей
Джерело:  ТСН

В ніч на 6 жовтня північчю та сходом Німеччини пройшовся ураган Ксав'єр. Лише за одну годину у Гамбурзі рятувальники отримали 700 викликів про допомогу. Є інформація про сімох загиблих.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Всі жертви буревію, про яких є інформація, загинули від падіння дерев. Буревій виривав рекламні щити, трощив тераси міських кафе. У Берліні через негоду припиняв роботу наземний транспорт. Слідом за столицею Німеччини відрізаними від світу опинилися північ та схід країни.

У Ганновері зупинив роботу вокзал, тож тисячі людей не могли потрапити вночі додому. Готелі та хостели були переповненими, люди ночували навіть в спортзалах шкіл.

Читайте також: Дощі, шквали і тепло: з'явився неоднозначний прогноз погоди в Україні

Влада Німеччини радить людям не виходити на вулицю, поки швидкість вітру не послабне. Наразі вона сягає 180 кілометрів на годину. Рівень небезпеки на сході та півночі країни підняли до другого, а у Берліні оголосили надзвичайний стан.

Як повідомляв ONLINE.UA, через буревій та дощі у ніч на п’ятницю, з 5 на 6 жовтня, без світла в Україні залишилися 195 населених пунктів у 7 областях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?