У Києві відбулося нове зіткнення депутатів: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Києві відбулося нове зіткнення депутатів: опубліковано відео

У Києві відбулося нове зіткнення депутатів: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 6 жовтня, в рамках засідання Верховної Ради України відбулося ще одне зіткнення, - коли нардеп Андрій Тетерук вибігав з димовою шашкою із залу, він вдарив іншого депутата Семена Семенченко.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.

Читайте також: Кроки до миру: в США відреагували на закони України по реінтеграції Донбасу

Зауважимо, що в рамках засідання нардеп Юрій Левченко, намагаючись зірвати голосування за закон про реінтеграцію Донбасу, намагався зіткнутися зі спікером Андрієм Парубієм, однак не зміг прорватися до нього і кинув димову шашку.

Побачивши це, Тетерук, вразивши політиків швидкістю реакції, схопив в руки шашку і вибіг з нею із залу засідань.

Варто зауважити, що в ефірі NewsOne Юрій Левченко заявив, що не кидав, а акуратно поклав шашку на підлогу, щоб не потрапити комусь в голову. Таким чином він висловив протест проти закону про продовження "особливого статусу" Донбасу, і намагався перешкодити "федералізації України".

Як повідомляв ONLINE.UA, законопроект про реінтеграцію в кінцевому підсумку підтримало 233 депутати Верховної Ради України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?