Переможця Євробачення-2017 Сальвадора Собрала перевели з реанімації
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможця Євробачення-2017 Сальвадора Собрала перевели з реанімації

Переможця Євробачення-2017 Сальвадора Собрала перевели з реанімації
Джерело:  Esctoday

Переможця Євробачення-2017 Сальвадора Собрала перевели з реанімації в кардіологію загального режиму. Незважаючи на це, співак все ще потребує трансплантації серця.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Esctoday.

За даними ЗМІ, португальському артисту стало легше, тому його перевели в звичайну палату кардіології. Однак співакові все ще потрібна операція з пересадки серця. На жаль, пошуки донора ускладнюються тим, що він повинен відповідати всім необхідним характеристикам, таким як той же розмір серця і тип крові.

Читайте також: Госпіталізація переможця Євробачення-2017: з'явилися дані про стан здоров'я Собрала

В даний час Собрал стоїть першим у черзі на трансплантацію серця в своїй клініці. Якщо донор не буде знайдений, лікарі можуть прийняти рішення про імплантацію штучного органу, проте це - тимчасове рішення.

Як повідомляв ONLINE.UA, португальська співак Сальвадор Собрал, який став переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, терміново госпіталізований.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?