Гучне вбивство Вороненкова в Києві: Луценко назвав мотиви
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне вбивство Вороненкова в Києві: Луценко назвав мотиви

Гучне вбивство Вороненкова в Києві: Луценко назвав мотиви
Джерело:  online.ua

Вбивство колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова було здійснене з особистих мотивів на замовлення.

Про це в рамках прес-брифінгу в Києві розповів Генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA.

Новини по темі: РосЗМІ запустили гучний фейк про вбивство Вороненкова

ГПУ завершила розслідування справи, встановила всіх учасників угруповання та передає матеріали в суд. Було з'ясовано, що Павло Паршов, убитий на місці подій, скоїв злочин в змові з українцями Василенком, Лосем, Левенцем і Тарасенком, двоє з яких вже були затримані, а ще двоє, - розшукуються.

Замовником вбивства є російський кримінальний авторитет Володимир Тюрін 1958 року народження, який протягом восьми років перебував у цивільному шлюбі з дружиною Вороненкова Марією Максаковою.

Раніше Тюрін був засуджений за групове згвалтування, хуліганство та крадіжки. Тепер він звинувачується в організації корисливого вбивства на замовлення за попередньою змовою. Оскільки обвинувачений перебуває в Росії, ГПУ проситиме екстрадиції. Можливо також оголошення його в міжнародний розшук.

Як повідомляв ONLINE.UA, Дениса Вороненкова вбили на вулиці Пушкінській в центрі Києва 23 березня 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?