Україна-Хорватія: Шевченко прокоментував поразку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Україна-Хорватія: Шевченко прокоментував поразку

Україна-Хорватія: Шевченко прокоментував поразку
Джерело:  online.ua

9 жовтня в НСК "Олімпійський" в Києві пройшов матч відбіркового туру Чемпіонату світу-2018, в рамках якого українська збірна програла футболістам Хорватії.

Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь гостей, повідомляє ONLINE.UA.

Перший гол українські футболісти пропустили на 62-й хвилині гри, в той час як другий був забитий на 70-й хвилині. За підсумками гри збірна України з 17 очками опустилася на третє місце в групі I, і не пробилася в ЧС-2018, в той час як Хорватія з 20-ма очками може грати в стикових матчах.

У мережі з'явився запис голів матчу:

Відзначимо, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко за підсумками матчу розповів, що задоволений своїми підопічними, проте в збірній Хорватії багато висококласних гравців. "Вийшло так, що індивідуальний рівень гравців вийшов на перший план", - підкреслив він.

Варто також зауважити, що в ході матчу сталася надзвичайна подія: один з уболівальників помер під час матчу через проблеми з серцем. "Дуже шкода, коли таке трапляється. Мої співчуття", - прокоментував інцидент Шевченко.

Як повідомляв ONLINE.UA, на час проведення матчу Україна-Хорватія в НСК "Олімпійський" було перекрито ряд доріг в центрі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?