На Донбасі активізувалися бойовики ЛНР, сили АТО зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі активізувалися бойовики ЛНР, сили АТО зазнали втрат

На Донбасі активізувалися бойовики ЛНР, сили АТО зазнали втрат
Джерело:  online.ua

У понеділок, 9 жовтня, зафіксували активізацію бойовиків ЛНР на Донбасі. Внаслідок бойових дій в цей день постраждало чотири українських військовослужбовців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: Контроль ЗСУ над злітною смугою аеропорту в Донецьку: штаб АТО дав коментар

Відзначається, що всього за добу бойовики зробили 12 обстрілів, на 8 з яких бійці Збройних сил України здійснили вогневу відповідь. При цьому, хоча раніше на Луганському напрямку фіксувалася спокійна обстановка, бойовики почали проявляти активність. Так, терористи угруповання ЛНР обстріляли з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї Станицю Луганську, Новоолександрівку, Трьохізбенку і Валуйське.

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь з БМП, кулеметів, гранатометів по Гнутовому, а на Донецькому, - зі стрілецької зброї по Зайцеве.

Зауважимо, що до цього противник був найбільш активним на Донецькому напрямку. Так, Військове телебачення України опублікувало відеоролик, на якому місцеві жителі Авдіївки розповідають про обстріл їхніх будинків терористами:

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, скільки військових і цивільних загине при спробі вирішити конфлікт на Донбасі силою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?