Трейлер нового епізоду "Зоряних війн" став хітом Мережі: опубліковане відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Трейлер нового епізоду "Зоряних війн" став хітом Мережі: опубліковане відео

Трейлер нового епізоду "Зоряних війн" став хітом Мережі: опубліковане відео
Джерело:  online.ua

Компанія Disney на офіційному YouTube-каналі Star Wars поділилася новим трейлером фільму "Зоряні війни: Останні джедаї", режисером якого став Райан Джонсон.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал Star Wars.

За сюжетом нового епізоду, в галактиці, де Опір та Перший Орден борються один з одним у війні, героїня Рей пробудила в собі Силу. Їй у цьому допоміг Люк Скайвокер, якого прихильники саги точно впізнають у трейлері. Події 8-ї частини розгортаються після загибелі Хана Соло.

Читайте також: Принци Вільям та Гаррі з'являться у новій частині "Зоряних війн"

У прокаті фільм вийде 14 грудня 2017 року. Перший трейлер на Youtube зібрав менш ніж за добу 5,4 мільйона переглядів. Головні ролі в стрічці зіграли Дейзі Рідлі, Марк Хемілл, Джон Бойега і Адам Драйвер.

Як повідомляв ONLINE.UA, стало відомо, що режисером дев’ятого епізоду "Зоряних війн" стане Джей Джей Абрамс, який раніше знімав "Місія нездійсненна: протокол "Фантом", "Супер 8", сьомий епізод "Зоряних війн", "Стартрек: Відплата" та інші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?