У США вирують лісові пожежі, понад 100 людей зникли: опубліковані відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США вирують лісові пожежі, понад 100 людей зникли: опубліковані відео

У США вирують лісові пожежі, понад 100 людей зникли: опубліковані відео
Джерело:  Associated Press

В американському штаті Каліфорнія прокотилася хвиля лісових пожеж, що швидко поширюються, і в результаті яких загинуло десять людей, більше сотні, - постраждали, а ще близько сотні вважаються зниклими.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

Читайте також: Вибухи і полум'я в Калинівці: з'явилося видовищне відео з повітря

Відзначається, що найбільше постраждав округ Сонома, де у вогні було знищено понад 1500 будинків. При цьому з Південної Каліфорнії було евакуйовано ще 5 тисяч будинків.

На даний момент відомо про десять загиблих, а також сотню постраждалих, з яких двоє перебувають у критичному стані, ще 15 отримали ушкодження середньої тяжкості, а у решти діагностували незначні пошкодження.

У Північній Каліфорнії було зареєстровано більше сотні повідомлень про зниклих людей, але через пожежі були обірвані засоби комунікації, тому є ймовірність, що більшість із зниклих людей знаходяться в безпеці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на арсеналі в Калинівці Вінницької області сталася пожежа, внаслідок якої протягом багатьох днів фіксували вибухи боєприпасів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?