«Прийде час і Гонтарєва відповість за розвал фінансової системи країни», - Рабінович
Категорія
Фінанси
Дата публікації

«Прийде час і Гонтарєва відповість за розвал фінансової системи країни», - Рабінович

«Прийде час і Гонтарєва відповість за розвал фінансової системи країни», - Рабінович

Думку про те, що прийде час, і екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва відповість за розвал фінансової системи країни, висловив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна». Про це повідомляє КП в Україні, передає ONLINE.UA.

«Фінансова система, як кров економіки, сьогодні зупинена через те, що влада не може призначити голову НБУ. Екс-глава Національного банку Гонтарєва і її напарниця Рожкова (заступник голови НБУ Катерина Рожкова, - ред.), розуміючи, що в найближчі дні буде внесена кандидатура нового глави НБУ, намагаються через свої комерційні структури заробити мільярди так, як це вони робили раніше. Але нічого, рано чи пізно і Гонтарєва, і Рожкова відповідатимуть за розвал фінансової системи за всією суворістю закону», - констатував політик.

Він підкреслив, що завдяки акції протесту під Нацбанком, яку проводили прихильники партії «За життя», ошукані вкладники та громадські активісти, Рожкова не займе пост голови НБУ.

«Партія «За життя» шляхом проведення масових акцій протесту домоглася того, що кандидатура Рожкової на пост глави НБУ не пройде через парламент. І тепер, коли питання про відхід Гонтарєвої з посади голови НБУ вже вирішене, необхідно говорити про кримінальну відповідальність вищезазначених осіб за цілеспрямований розвал економіки України», - заявив нардеп.

«Я в черговий раз звертаюся до силових структур і НАБУ з вимогою розібратися з верхівкою правління Національного банку по всій строгості закону. Тим більше що ми раніше вже передали в органи «плівки Рожкової», де керівники фінансової системи країни в розмові ділять мільйони, які вони вкрали у пересічних українців», - нагадав парламентарій.

Він також висловив упевненість в тому, що настане час, і Гонтарєва відповість за розвал фінансової системи країни.

«Які такі покровителі стоять за Гонтаревої, що її ніхто не може зачепити - ні НАБУ, ні ГПУ? Але прийде ваш час, Гонтарєва! Повірте мені, прийде!» - резюмував він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?