Італійська поп оперна група в Києві: 5 причин піти на концерт IL VOLO
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Італійська поп оперна група в Києві: 5 причин піти на концерт IL VOLO

Італійська поп оперна група в Києві: 5 причин піти на концерт IL VOLO
Джерело:  online.ua

23 жовтня 2017 року вперше в Україні виступить італійське тріо IL VOLO. Ми вирішили розповісти чому варто піти на концерт поп оперної групи.

1. У складі IL VOLO, фіналістів Eurovision 2015 року, два тенора П'єро Бароне, Іньяціо Боскетто і баритон Джанлукі Джінобле. Молоді і симпатичні хлопці збирають сотні тисяч глядачів по всьому світу на своїх концертах, мільйони переглядів на YouTube. Їх творчість - це поєднання традиційної опери і сучасної поп-музики.

2. Перший альбом групи "Il Volo" з'явився в листопаді 2010 року і швидко отримав золотий статус. У рейтингу Billboard-200 альбом увійшов в десятку кращих. Також серед класичних виконавців зайняв перше місце.

3. Альбом "Il Volo" іспанською мовою побачив світ у 2011 році і був удостоєний латиноамериканської музичної премії Grammy. Тріо брало участь в номінаціях «Кращі нові виконавці» і «Кращий поп-альбом». Хлопці отримали приз Billboard в номінації «Новий виконавець року», а також «Артист року в латиноамериканській музиці".

4. Тріо представить концертний альбом «Notte Magica - A Tribute to The Three Tenors». 70% репертуару поп оперної групи складається з італійських пісень, в основному співають кавери. Хлопці дізналися, що три тенора: Пласідо Домінго, Хосе Каррерас і Лучано Паваротті співали майже всі ті ж пісні. І це стало причиною зробити такий триб'ют в їх честь. Мета IL VOLO - зробити таку музику більш популярною серед молодого покоління.

5. Концерти тріо в самих ексклюзивних італійських містах є частиною великого світового турне, яке дебютувало 4 березня в Нью-Йорку. Також стартувало в Європі 21 квітня. IL VOLO пишаються, що світовий тур «NOTTE MAGICA - A Tribute to The Three Tenors» буде завершено восени 2017 року саме в Україні.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, в Україні почався нацвідбір на Євробачення-2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?