"Вийди за мене": Всеукраїнський марш за права тварин
Категорія
Культура
Дата публікації

"Вийди за мене": Всеукраїнський марш за права тварин

"Вийди за мене": Всеукраїнський марш за права тварин
Джерело:  online.ua

У неділю, 15 жовтня, відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин. Організатори закликають активістів, організації та небайдужих громадян долучатися до цієї ходи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відповідну сторінку групи UAnimals у соцмережі Facebook.

Організатори пояснюють, що ця подія покликана об'єднати зоозахисну спільноту та заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин. Вони закликають усіх охочих та небайдужих вийти для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин.

"Ми втомилися слухати пусті обіцянки влади і дивится на бездіяльність правоохоронних органів. Права тварин - це не пусті слова в законі, а захист і відповідальність", - пишуть організатори.

Як повідомляється, у Києві марш стартує о 12:00 та пройде в парку імені Тараса Шевченка.

"Ми закликаємо столичних активістів, організації та небайдужих громадян долучатися до нашої ходи. Ми впевнені, що Україна готова зробити крок у напрямі гуманності, відмовитися від знущань та визнати права тварин", - йдеться у повідомленні.

Також, стало відомо, що у марші візьмуть участь українські зірки, такі як: Джамала, Яна Клочкова, Onuka, Katya Chilly, Dakh Daughters, Vivienne Mort, Panivalkova.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, рада ввела штрафи та тюремні терміни за жорстоке поводження з тваринами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?