Емінем жорстко розкритикував Трампа у своєму ролику на BET Hip Hop Awards
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Емінем жорстко розкритикував Трампа у своєму ролику на BET Hip Hop Awards

Емінем жорстко розкритикував Трампа у своєму ролику на BET Hip Hop Awards
Джерело:  online.ua

Американський репер Емінем (Маршалл Метерс) розкритикував Дональда Трампа у своєму ролику, який був показаний під час вручення нагороди BET Hip Hop Awards. Ролик був опублікований на YouTube. На даний момент відео зібрало більше 4,3 млн переглядів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Youtube-канал BETNetworks.

У своєму виступі Емінем назвав президента США "камікадзе, який може привести до ядерного голокосту". Крім того, музикант різко відізвався про тему расизму в США і подальшої реакції адміністрації Трампа на акції протестів футболістів Національної футбольної ліги.

Читайте також: Конфлікт Трампа та НФЛ. Як Президент США спровокував нову хвилю расових протестів

У вересні в США стався скандал через акції протесту спортсменів НФЛ. Перед початком матчу під час виконання державного гімну футболісти встали на одне коліно і взялися за руки, замість того, щоб стояти, поклавши руку на серце. На думку спортсменів, так вони виступають проти невиправданого насильства поліції до темношкірих американців. Емінем також підтримав гравця Коліна Каперника, який першим встав на коліно під час виконання гімну США.

Дії спортсменів викликали жорстку критику з боку Трампа. Він звинуватив футболістів у неповазі до прапора і гімну США і закликав НФЛ вжити заходів щодо гравців.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп заявив, що в разі використанням Америкою сили проти КНДР, це матиме "руйнівні" наслідки для Пхеньяну. Разом з тим лідер США наголосив, що військове втручання — не перший варіант, який розглядає Вашингтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?