В КМДА назвали дату початку опалювального сезону
Категорія
Україна
Дата публікації

В КМДА назвали дату початку опалювального сезону

В КМДА назвали дату початку опалювального сезону

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що КМДА планує запустити систему опалення для подачі тепла в будинки киян з наступного понеділка, 16 жовтня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу КМДА.

"Зараз школи, лікарні і дитсадки підключаються за їхніми заявками. А з наступного понеділка ми запускаємо систему опалення для подачі тепла у житлові будинки міста. Технологічно потрібно 7-10 днів, щоб система повністю запустилася і ефективно працювала", – сказав мер міста.

Читайте також: У Ахметова викупили держпакети ще двох обленерго

За загальними правилами, опалення вмикають в тому разі, коли середня добова температура три дні поспіль нижча за 8 градусів тепла за Цельсієм і має тенденцію на зниження. За даними синоптиків, у Києві сьогодні вдень 11-13 градусів тепла, а наступного тижня очікується потепління і "бабине літо".

Як повідомляв ONLINE.UA, в минулому році мер Києва Віталій Кличко зобов’язав "Київенерго" і "Єврореконструкцію" надати киянам доступ до зняття показів будинкового лічильника, щоб забезпечити прозорість нарахувань за тепло в кожному будинку столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?