Підозрювані в розкраданні 149 млн на закупівлі палива для Міноборони втекли, - ЗМІ
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Підозрювані в розкраданні 149 млн на закупівлі палива для Міноборони втекли, - ЗМІ

Підозрювані в розкраданні 149 млн на закупівлі палива для Міноборони втекли, - ЗМІ

Посадові особи товариства з обмеженою відповідальністю "Трейд Коммодіті", підозрювані в розкраданні майже 150 млн на закупівлі палива для Міноборони, втекли.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини", яким повідомило про це джерело в правоохоронних органах.

Як повідомило джерело видання, підозрюваним вдалося втекти до проведення спецоперації НАБУ і САП по затриманню всіх причетних до незаконної розтрати коштів. Джерело не виключає можливості передчасного попередження посадових особ "Трейд Коммодіті" про підготовку затримання.

"Вони всі втекли, на жаль", - зазначило джерело.

Читайте також: Чотири кроки на шляху подолання корупції в Україні

Сьогодні, 11 жовтня, НАБУ і САП викрили корупційну схему по розтраті державних коштів у сумі понад 149 млн гривень при закупівлі палива для Міністерства оборони України. При цьому були затримані заступник Міністра оборони України та директор Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства.

Як повідомляв ONLINE.UA, в ЄС наполягають на створенні окремого Антикорупційного суду в Україні і готові допомагати з відбором суддів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?