Жириновський хоче помірятися рівнем IQ з президентом США
Категорія
Політика
Дата публікації

Жириновський хоче помірятися рівнем IQ з президентом США

Жириновський хоче помірятися рівнем IQ з президентом США

Лідер російської парламентської партії ЛДПР Володимир Жириновський заявив про бажання помірятися коефіцієнтом свого інтелекту (IQ) з президентом США Дональдом Трампом, який раніше заявив про намір порівняти IQ з держсекретарем Сполучених Штатів Рексом Тіллерсоном.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дзеркало Тижню".

"Ось Трамп запропонував порівняти свій IQ і Тіллерсона. Я б ще додав, що на трьох давайте порівняємо IQ. Ви на чолі величезної Америки, і ось давайте від Росії теж (учасник)", - сказав лідер ЛДПР журналістам.

Читайте також: В Литві припинили трансляцію російського каналу через заклики Жириновського до війни

За словами російського депутата, порівняльне дослідження коефіцієнтів інтелекту "повинні зробити вчені".

"Закласти всі виступи, лексичний запас, порушені теми. Відразу буде видно, машина покаже, у кого що більше", - сказав Жириновський.

Російський політик також повідомив журналістам, що в США "не змогли отримати ті знання, які ми маємо в Росії".

Як повідомляв ONLINE.UA, депутат Держдуми Росії Володимир Жириновський підозрюється у фінансуванні проросійських бойовиків так званих "ДНР-ЛНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?