Світоліна вибула з турніру в Гонконзі через травму
Категорія
Спорт
Дата публікації

Світоліна вибула з турніру в Гонконзі через травму

Світоліна вибула з турніру в Гонконзі через травму

Українська тенісистка Еліна Світоліна не з'явилася на матч другого кола, відмовившись від подальшого виступу на турнірі WTA International в Гонконзі через травму правої ноги.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Дзеркало Тижня".

Таким чином, суперниця Світоліної у сьогоднішньому поєдинку другого раунду Ніколь Гіббс пройшла у чвертьфінал без боротьби.

"Відновлення після мого останнього матчу (в чвертьфіналі в Пекіні) далося важко, тому що я грала три з половиною години і отримала невелике ушкодження. Певно, я зроблю ще кілька знімків, щоб розібратися з травмою, адже далі у мене турнір в Сінгапурі. Це буде важке рішення, оскільки я справді хочу грати далі в Гонконгу", - сказала Світоліна під час інтерв'ю.

Читайте також: Світоліна та Долгополов на центральному стадіоні та інші матчі 8-го дня US Open

Нагадаємо, четверта ракетка світу Еліна Світоліна вийшла у другий раунд першості у Гонконгу, обігравши представницю Казахстану Зарину Дія в першому колі.

Цей сезон поки є найуспішнішим в кар'єрі Еліни Світоліної. Найкраща тенісистка України виграла п'ять турнірів (Дубай, Тайбей, Стамбул, Рим і Торонто). Крім того, спортсменка дісталася до чвертьфіналу на Ролан Гаррос.

Як повідомляв ONLINE.UA, у вересні відома українська тенісистка Еліна Світоліна стала третьою ракеткою світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?