Лісові пожежі в Каліфорнії: загинуло 23 людини
Категорія
Світ
Дата публікації

Лісові пожежі в Каліфорнії: загинуло 23 людини

Лісові пожежі в Каліфорнії: загинуло 23 людини
Джерело:  online.ua

Кількість загиблих унаслідок пожеж в лісах американського штату Каліфорнія зросла до 23 осіб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал ABC в Twitter.

"Ще два смертельних випадки, про які повідомляється в окрузі Сонома, збільшують до 23 кількість загиблих унаслідок руйнівних лісових пожеж в Північній Каліфорнії", - повідомляє телеканал на своїй сторінці в Twitter.

Напередодні стало відомом, що лісову пожежу поки не ліквідовано, однак, за рахунок того, що сильний вітер стишився, рятувальникам вдалося скоротити площу, захоплену вогнем.

Читайте також: На арсеналі у Вінницькій області сталася диверсія: опубліковано відео вибухів

Західні ЗМІ повідомляють, що пожежа сталася в густонаселених кварталах, через що жителі були змушені залишати свої домівки посеред ночі.

Як повідомляв ONLINE.UA, в американському штаті Каліфорнія прокотилася хвиля лісових пожеж, що швидко поширюються, і в результаті яких загинуло десять людей, більше сотні, — постраждали, а ще близько сотні вважаються зниклими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?