На Закарпатті перекинувся автобус з українськими самбістами
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті перекинувся автобус з українськими самбістами

На Закарпатті перекинувся автобус з українськими самбістами

11 жовтня автобус з українською збірною з боротьби самбо перекинувся на слизькій дорозі в 17 км від населеного пункту Воловець Закарпатської області. В результаті аварії ніхто не загинув, але кілька людей отримали травми та шпиталізовані.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Федерації самбо України.

Представники Федерації самбо зазначили, що автобус занесло на мокрій дорозі, в результаті чого він "перекинувся на бік."

"На щастя, всі живі, хоча й отримали травми - в основному синці і садна. Дві спортсменки залишилися в лікарні - Алла Бегеба і Єлизавета Дідоренко, у них підозра на струс мозку. Чесно кажучи, ми тільки вранці починаємо відчувати, у кого що болить. Але все ж вирішили їхати на чемпіонат світу - спортсмени хочуть боротися", – повідомив президент Національної федерації самбо України Вадим Рогач, який теж був у цьому автобусі.

Читайте також: Ультрас побили нардепа на Дніпро-Арені: опубліковано відео

Видання Страна.ua повідомляє, що в автобусі на момент аварії знаходилися близько 40 спортсменів та тренерський штаб, які їхали до міста Нові-Сад, Сербія, де з 13 по 15 жовтня 2017 пройде чемпіонат першості світу серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська тенісистка Еліна Світоліна не з’явилася на матч другого кола, відмовившись від подальшого виступу на турнірі WTA International в Гонконзі через травму правої ноги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?