MONATIK пройшов випробування гравітацією перед M1 Music Awards
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

MONATIK пройшов випробування гравітацією перед M1 Music Awards

MONATIK пройшов випробування гравітацією перед M1 Music Awards
Джерело:  online.ua

9 грудня в "Палаці Спорту" відбудеться третя масштабна церемонія нагородження M1 Music Awards. Найгучніша музична подія року інтригує глядачів новою символічною назвою III Елемент.

Фантастичні декорації, унікальні спецефекти і, звичайно, улюблені артисти, які готові здивувати вас.

Тіна Кароль, Monatik, The Hardkiss, Оля Полякова, Макс Барських, Наталя Могилевська, Злата Огневич, Олександр Пономарьов, Alekseev і Мішель Андраде. І це лише початок! Уже через кілька днів організатори обіцяють оголосити весь список артистів, які візьмуть участь в Головному Концерті Року.

У цьому році кожен артист пройде через особливе випробування перед M1 Music Awards: світлом, зірками, гравітацією. За допомогою цих трьох елементів вони зможуть відкрити нову музичну реальність!

Monatik став першим нашим героем, який потрапив у Матрицю M1 Music Awards. З ним ми вирішили поспілкуватися про те, що готує артист на M1 Music Awards, хто буде працювати над постановкою номера, і що ж таке III Елемент.

Як готуєтеся до головної музичної премії M1 Music Awards?

Вдячний організаторам за таку рівневу музичну премію в нашій країні. Вони великі молодці, що вже третій рік поспіль мотивують нас вивернути думки навиворіт і підсумувати всю свою річну роботу!

Чим плануєте дивувати глядача?

Ми будемо з ігрівати людей Вітаміном Д в холодний зимовий день! Ми націлені дивувати і дарувати найщиріші емоції! Команда залишиться незмінною. Режисером-постановником буде Денис Стульников

Як вам здається, що таке третій елемент?

Швидше за все, настільки сучасні технології, які будуть використовуватися під час церемонії або ж взаємодія артистів з глядачами. Сам хочу розібратися, що таке третій елемент в рамках даної премії! Приходьте та зробимо висновки разом!

Готуйтеся, буде гаряче!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?