Скандал з корупцією в Міноборони: Полторак зробив несподівану заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з корупцією в Міноборони: Полторак зробив несподівану заяву

Скандал з корупцією в Міноборони: Полторак зробив несподівану заяву
Джерело:  interfax.com.ua

Міністр оборони України Степан Полторак заявив про готовність піти у відставку в разі, якщо суд доведе, що його заступник Ігор Павловський причетний до корупційних злочинів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Читайте також: Руки відрубаю: Порошенко зробив гучну заяву про українську армію

Полторак підкреслив, що Павловський з першого дня агресії якісно виконував свої обов'язки, і проти нього в Росії відкрито три кримінальні справи. На його думку, якщо в суді буде доведена його причетність до злочинів, то він за них відповість, однак закликав "не вішати ярлик злочинця" заздалегідь.

Він охарактеризував затримання свого заступника як один з найбільш неприємних інцидентів, а також зазначив, що готовий в будь-який час піти у відставку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше за підозрою в розкраданні майже 150 млн грн затримали Ігоря Павловського і ще одного крупного чиновника Міноборони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?