"Шахтар" - "Ворскла". Анонс, суддя, трансляція
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" - "Ворскла". Анонс, суддя, трансляція

"Шахтар" - "Ворскла". Анонс, суддя, трансляція
Джерело:  online.ua


До вашої уваги прев'ю стартового поєдинку другого кола чемпіонату України. Повідомляє сайт

Sportanalytic.com.


13 жовтня 2017 року. УПЛ. 12 тур. 19:00


Стадіон: ОСК "Металіст" (Харків)


Суддя: Юрій Можаровський (Львів)


ТБ:

"Футбол 1"


Текстову трансляцію читайте ТУТ


"Шахтар"



"Гірники" повернули собі лідерство і тепер по черзі зіграють з прямими конкурентами: "Ворсклою" (3-є місце) та "Динамо" (2-е). Проблема в тому, що між ними виїзд до Роттердаму на "Фейєнорд", де втрачати очки аж ніяк не можна. За дев'ять днів три важливі зустрічі і відіграти їх усі граві основи навряд чи зможуть, тому на перший план виходить правильний розподіл сил.


Сьогодні точно не зіграють бразильці Бернард та Дентінью плюс захисник Богдан Бутко, а отже тренер Паулу Фонсека буде обмежений у виборі виконавців."Шахтарю" треба буде атакувати і думати про контратаки суперника.


"Ворскла"



Команді Василя Сачка випало починати сезон проти чемпіона і все завершилось розгромом без. Втім очні матчі минулого розіграшу, а також форма "Шахтаря" дають право сподіватись на більше. "Ворскла" піднялась вище конкурентів просто за рахунок зіграності та відносно високого класу виконавців. Цього вистачило навіть при серйозних фінансових проблемах, а от тепер вони покажуть свій рівень.


Звичайно, не обійшлось без везіння, завдяки чому "зелені" йдуть зараз на призовому місці. Втім до розбиття на групи це не має значення і там положенню в турнірці не придають особливої уваги. Обіграти "Шахтар" є більше питанням принципу, адже в плані задач клуби дуже далеко один від одного.


Коефіцієнти від букмекерів


Перемога "Шахтаря": 1.15


Нічия: 7


Перемога "Ворскли": 15


Прогноз Sportanalytic.com:

2:0


Сайт

Sportanalytic.com

, читай новини про спорт українською!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?