Делегації Генштабу Росії відмовили у видачі віз до США
Категорія
Політика
Дата публікації

Делегації Генштабу Росії відмовили у видачі віз до США

Делегації Генштабу Росії відмовили у видачі віз до США
Джерело:  interfax.com.ua

Начальник головного управління міжнародного військового співробітництва Міноборони РФ Олександр Ємельянов повідомив, що делегації Генерального штабу Збройних сил Росії не видали візи для в'їзду на територію США для участі в спільному брифінгу в штаб-квартирі ООН.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Делегація Генштабу РФ під керівництвом радника начальника Генштабу Збройних сил РФ генерал-лейтенанта Андрія Третьяка мала виступити на брифінгу з проблематики протиракетної оборони.

"Місцева сторона всій делегації Генерального штабу Збройних сил РФ, включаючи генерал-лейтенанта Третьяка, в'їзну візу на територію США не оформила", - повідомив Ємельянов.

Читайте також: Висилка дипломатів США з РФ: Держдеп прийняв жорсткі заходи

Сьогодні, 12 жовтня "на полях" Першого комітету Генасамблеї ООН відбувся спільний російсько-китайський брифінг з проблематики розгортання глобальної системи протиракетної оборони США.

Від РФ виступив Олександр Ємельянов, від Китаю - заступник начальника оперативного управління Об'єднаного штабу Центральної військової ради.

Як повідомляв ONLINE.UA, вчора, 12 жовтня, в прес-службі Державного департаменту США повідомили, що представники влади США зняли з консульських об’єктів Росії в Сан-Франциско прапори Російської Федерації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?