Безглузда смерть росіянки в Домінікані: з'явилися несподівані деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Безглузда смерть росіянки в Домінікані: з'явилися несподівані деталі

Безглузда смерть росіянки в Домінікані: з'явилися несподівані деталі
Джерело:  L!fe #шоу

Громадянка Росії Наталія Бородіна, яка загинула, висунувшись в напівоголеному вигляді з вікна авто в Домінікані, працювала в сфері ескорт-послуг. Після її смерті заарештували її подругу-українку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.

Читайте також: Росіянка шокувала ставленням до дочки, яка вийшла на протести

Відзначається, що Бородіна народилася в Челябінській області, і ще кілька років тому була скромною жінкою, елегантно одягалася, навіть писала вірші. Однак після втрати близьких людей різко змінилася, ставши "хижачкою", переїхала в Москву і почала надавати ескорт-послуги. У неї залишилася дитина.

Після загибелі жінки була затримана українка Іванна Бойрачук, яка, за даними поліцейських, була за кермом під час інциденту. Також стверджується, що вона була п'яна.

Як повідомляв ONLINE.UA, 10 жовтня 35-річна Наталія Бородіна в одних трусах від купальника висунулася наполовину з авто під час руху в Домінікані і вдарилася головою об дорожній знак, після чого померла в лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?