Макаренко: Жити в Бельгії значно спокійніше, ніж в Україні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Макаренко: Жити в Бельгії значно спокійніше, ніж в Україні

Макаренко: Жити в Бельгії значно спокійніше, ніж в Україні
Джерело:  online.ua


Український захисник "Кортрейка"

Євген Макаренко

розповів про свою адаптацію в Бельгії. Повідомляє сайт

Sportanalytic.com.


"На щастя, до свого переходу в "Кортрейк" я вже трохи спілкувався англійською мовою, що полегшило мою адаптацію тут. В цілому ж життя тут значно спокійніше, ніж в Києві. Кортрейк - невелике місто. У Києві вам буде потрібно час, щоб перетнути центр міста, а тут це можна зробити за п'ять хвилин.


Що стосується розваг, то столиця України в цьому плані набагато краще. Особливо для дітей. Там можна займатися спортом, танцями, стрибати з банджі.


Чому вибрав чемпіонат Бельгії? Це хороша ліга, в якій багато гравців можуть домогтися значного прогресу.


"Шахтар" і "Динамо" - дійсно два топ-клуби в Україні, але рівень чемпіонату в цілому дуже впав за останні роки. У Бельгії є як мінімум чотири дуже гідних команди. Війна в Україні стала каталізатором для того, що чемпіонат дуже змінився. З іншого боку, зараз там є багато молодих талантів. Однак загалом відбулося багато змін.


Чемпіонат Росії? Я думаю, що чемпіонат Бельгії значно відрізняється. Між топ-командами і невеликими середняками немає колосального розриву. Всі грають в атакувальний футбол, тому матчі виходять видовищними", - сказав Макаренко.


Нагадаємо, Макаренко підписав із бельгійським клуб цього літа контракт за схемою "1+1".


Сайт

Sportanalytic.com

, читай новини про спорт українською!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?