У Путіна зухвало прокоментували скандальні слова Земана про Крим
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна зухвало прокоментували скандальні слова Земана про Крим

У Путіна зухвало прокоментували скандальні слова Земана про Крим
Джерело:  РІА Новини

Росія нібито не проводила анексії Криму, а тому ні про яку компенсацію Україні не може бути мови.

Про це прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков розповів в ході діалогу з журналістами, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Новини по темі: У Чехії офіційно засудили слова президента про Крим

Пєсков заявив, що про анексію не можна говорити "ні юридично, ні фактично", і тому ні про яку компенсацію не може йти й мови. За його словами, Верховна Рада Криму нібито прийняла рішення про від'єднання від України, після чого "було прийнято рішення про вступ в РФ".

"Саме формулювання про те, що подібні дії можуть урегульовуватись якимось викупом, з нашої точки зору, зовсім неправильні", - підкреслив спікер Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Чехії Мілош Земан заявив, що анексію Криму можна вважати "завершеною справою", проте Україні можна виплатити компенсацію грошима, нафтою або газом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?