Disney припиняє співпрацю над проектами з Гарві Вайнштейном через скандал
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Disney припиняє співпрацю над проектами з Гарві Вайнштейном через скандал

Disney припиняє співпрацю над проектами з Гарві Вайнштейном через скандал
Джерело:  The Hollywood Reporter

Студія Disney заявила про припинення співпраці з Гарві Вайнштайном під час зйомок нового фентезі "Артеміс Фаул". Відсторонення пов'язане з гучними сексуальним скандалами навколо продюсера.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на THR.

"Нам більше не потрібні його послуги в якості продюсера", - заявили представники студії Disney.

Директор кампанії Disney Боб Айгер, який є одним з найвпливовіших людей Голлівуду, також засудив Вайнштайна.

Нагадаємо, 5 жовтня в світ вийшло розслідування The NYT, в якому повідомляється, мабуть, про найбільш масштабний (враховуючи рівень задіяних у ньому персон) секс-скандал в історії Голлівуду.

Читайте також: У мережі опублікували трейлер нового фільму Вуді Аллена

Спочатку Вайнштейна звинуватила в домаганнях актриса Ромола Гарай, відома за роллю в "Спокуті". Потім заговорили екс-модель Зої Брок, актриси Люсі Еванс та Азія Ардженто.

Про спроби сексуальних домагань з боку Вайнштейна розповіли актриси Роуз МакГовен, Міра Сорвіно, Розанна Аркетт, Ешлі Джадд. До них приєдналися Гвінет Пелтроу та Анджеліна Джолі.

Як повідомляв ONLINE.UA, компанія Disney на офіційному YouTube-каналі Star Wars поділилася новим трейлером фільму "Зоряні війни: Останні джедаї", режисером якого став Райан Джонсон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?