На протесті під ВР Парасюк побився з начальником УДО Гелетеєм: опубліковане відео
Категорія
Політика
Дата публікації

На протесті під ВР Парасюк побився з начальником УДО Гелетеєм: опубліковане відео

На протесті під ВР Парасюк побився з начальником УДО Гелетеєм: опубліковане відео

Сьогодні, 17 жовтня, під час протестів під Верховною Радою між народним депутатом Володимиром Парасюком та начальником Управління державної охорони України Валерієм Гелетеєм сталася бійка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео інциденту, опубліковане на сторінці в Facebook директора інформаційного ресурсу "Трипільський край" Євгена Цяпенко.

Нагадаємо, 17 жовтня в Києві під стінами Верховної Ради проходить акція протесту соратників екс-губернатора Одеської області, а нині лідера партії "Рух нових сил" Михеїла Саакашвілі та декількох інших опозиційних політиків.

Читайте також: Саакашвілі звернувся до влади з несподіваним проханням

Організатори та учасники акції вимагають від парламенту скасувати депутатську недоторканність, змінити виборче законодавство, створити антикорупційний суд та зробити партійні списки відкритими.

Увага, відео містить ненормативну лексику.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко запропонував Верховній Раді внести зміни в Конституцію в статті про недоторканність депутатів парламенту. Відповідний законопроект №7203 зареєстрований у Раді у вівторок, 17 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?