На Донбасі нове загострення, сили АТО зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі нове загострення, сили АТО зазнали втрат

На Донбасі нове загострення, сили АТО зазнали втрат
Джерело:  online.ua

У понеділок, 16 жовтня, ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі істотно ускладнилася. За день зафіксували втрати ЗСУ на рівні двох загиблих і двох постраждалих військовослужбовців.

Про це йдеться в повідомленні, яке було опубліковано прес-центром штабу АТО, інформує ONLINE.UA.

Читайте також: Ватажок "ДНР" здивував словами про бойовиків "ЛНР" і пригрозив розстрілами

Всього за добу зафіксували 36 обстрілів з боку бойовиків, на що українська армія була змушена 28 раз дати вогневу відповідь.

На Донецькому напрямку терористи обстріляли з гранатометів і кулеметів шахту Бутівку і Кам'янку, в той час як під Невельским один боєць ЗСУ помер внаслідок підриву на міні. На Маріупольському напрямку ворог вів обстріл з мінометів, гранатометів і кулеметів по Водяному, Павлополю, а з БМП, - по Новотроїцькому. На Луганському напрямку бойовики вели вогонь по Новоолександрівці, Попасній, Станиці Луганській і Валуйському зі стрілецької зброї, протитанкових гранатометів і кулеметів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в окупованому Кіровську спалили прапор бойовиків "ЛНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?