«Провокації не завадять акції протесту під НБУ. Ми будемо стояти тут поки не посадять Гонтарєву і Рожкову», - Рабінович
Категорія
Фінанси
Дата публікації

«Провокації не завадять акції протесту під НБУ. Ми будемо стояти тут поки не посадять Гонтарєву і Рожкову», - Рабінович

«Провокації не завадять акції протесту під НБУ. Ми будемо стояти тут поки не посадять Гонтарєву і Рожкову», - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Заяву про те, що акції протесту під НБУ триватимуть і ніякі провокації не зможуть зірвати мітинг, зробив народний депутат України, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, виступаючи на безстроковій мирній акції протесту, яка продовжилася з ініціативи його політсили у вівторок, 17 жовтня, під стінами НБУ. Про це повідомляє РБК-Україна, передає ONLINE.UA.

Варто відзначити, що на мітингу зібралися близько 6 тис протестуючих, при цьому правоохоронними органами було затримано кілька провокаторів.

«Під Національним банком України знову зібралися на мітинг бомжі - саме таку версію транслює на всю країну телеканал «Опозиційного блоку» - «Інтер». Так, я підтверджую: ми стали бомжами після того, як ця влада почала керувати країною! Так, ми стали бомжами після того, як сидять в НБУ знищили нашу фінансову систему! І, тим не менш, ми - бомжі - домоглися того, що Гонтарєва пішла. Але ми поки що не добилися того, щоб її остаточно прибрали з Нацбанку і завели на неї кримінальну справу. Тому зараз головне наше завдання - домогтися цього! І ми не підемо, поки Гонтарєву і Рожкову не посадять в тюрму!» - заявив політик.

Він заявив, що акція під Нацбанком не закінчиться, поки не будуть виконані вимоги мітингувальників.

«Я пропоную стояти тут кожен день до тих пір, поки не будуть виконані наші вимоги, поки не посадять казнокрадів і «вбивць гривні» Гонтарєву і Рожкову. На їх хитрощі ми більше не купуємося! Україні необхідно зробити кілька важливих кроків в економіці, але починати треба з відповідальності керівництва Нацбанку, конкретно - спільниця Гонтарєвої і Рожкової», - переконаний нардеп.

«Яка різниця, який закон приймуть, якщо при владі залишаються ті ж особи? В Конституції України записано: народ України має право на свою країну! Народ має право керувати своєю країною і вибирати собі владу!»- підкреслив парламентарій.

При цьому народний депутат пообіцяв, що акції протесту під НБУ - це тільки початок, оскільки, зміцнивши національну валюту, не можна домогтися поліпшення економічної ситуації в країні.

«Ми будемо тут стояти до переможного кінця! І в першу чергу ми приберемо ворога №1 - Гонтарєву. Адже якщо ми не зміцнимо гривню і не повернемо вклади, ми не доб'ємося нічого », - впевнений політик.

Він також попередив, що ніякі провокації не зможуть зірвати мирний мітинг біля Національного банку.

«У нас спокійний конституційний мітинг. Ми не порушуємо законів. Тому ми будемо стояти і сьогодні, і завтра, поки не заарештують злочинниць з керівництва Нацбанку. Їм спокою НЕ буде відтепер і до тих пір, поки вони не понесуть відповідальність за свою діяльність, до тих пір, поки злодійкуваті чиновники не сядуть до в'язниці!» - резюмував політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?