Число загиблих від нападу терористів в Афганістані зросло до 12 осіб
Категорія
Світ
Дата публікації

Число загиблих від нападу терористів в Афганістані зросло до 12 осіб

Число загиблих від нападу терористів в Афганістані зросло до 12 осіб
Джерело:  Reuters

Число загиблих внаслідок атаки озброєних терористів на штаб-квартиру поліції в Афганістані зросло до 12 осіб, 60 людей поранено.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Чиновники повідомили, що атака була спрямована на поліцейський навчальний центр при штаб-квартирі в столиці провінції Пактіа Гардез.

Троє офіційних осіб повідомили Reuters, що серед загиблих є начальник поліції провінції, однак у Міністерстві внутрішніх справ заявили, що начальник отримав поранення.

Крім того, у Міністерстві повідомили, що двох нападників було вбито.

Читайте також: Терористи ІДІЛ взяли на себе відповідальність за вибух в Кабулі

Один з двох озброєних терористів, які вчинили напад на штаб-квартиру поліції в місті Гардез, для нападу використав начинений вибухівкою автомобіль, інший - відкрив вогонь по людях.

Відповідальність за теракт взяло на себе терористичне угруповання "Талібан".

Як повідомляв ONLINE.UA, 6 вересня, в Баграмі біля найбільшої авіабази США в Афганістані підірвався терорист-смертник на мотоциклі. Місія НАТО запевняє, що терорист підірвав себе за межами прохідного пункту в "Баграм", тому кількість постраждалих незначна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?