Під Радою в Києві зіткнення: опубліковані відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Радою в Києві зіткнення: опубліковані відео

Під Радою в Києві зіткнення: опубліковані відео
Джерело:  online.ua

В рамках проведення акцій протесту, які відбулися перед будівлею Верховної Ради в центрі Києва, сталася сутичка між активістами і правоохоронцями.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в соцмережах.

Читайте також: Під час акцій протесту в Києві "запрацювала артилерія": з'явилося відео

Відзначається, що деякі з мітингувальників з нашивками Айдара і Донбасу зламали металошукачі, після чого вишикувалися біля огорожі, що стало початком зіткнень, в ході яких був застосований сльозогінний газ, одному з активістів розбили голову, при цьому, двох забрали на носилках.

Крім того, в Музейному провулку поліцейські і бійці НГУ заблокували безліч активістів і кілька нардепів, серед яких Сергій Лещенко і Надія Савченко, які несли до Ради намети. За даними МВС, інцидент був викликаний слідчими діями, в той час як політики поводили себе нахабно і заважали.

Незважаючи ні на що, у прилеглій до будівлі Ради території встановили десятки наметів.

Варто зауважити, що раніше президент України Петро Порошенко розповідав, що з повагою ставиться до акцій, проте вони повинні проходити мирно.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі закликав до відставки президента Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?