Протести в Києві: активісти відвідали Порошенка
Категорія
Події
Дата публікації

Протести в Києві: активісти відвідали Порошенка

Протести в Києві: активісти відвідали Порошенка
Джерело:  online.ua

Учасники акції протесту, яка пройшла у вівторок, 17 жовтня, під будівлею Верховної Ради України в Києві, прийшли вночі до приватної резиденції президента Петра Порошенка в Козині Київської області.

Про це на своїй сторінці в соцмережі поінформував керівник "Автомайдану" Сергій Коба, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Під Радою в Києві зіткнення: опубліковані відео

"Все як і три роки тому, вони висновків не зробили, а ми вже знаємо, як діяти", - підкреслив Коба, відзначаючи, що до резиденції Порошенко прийшло військо "більше, ніж в АТО".

Варто зауважити, що за деякий час до цього до приватної резиденції в Козині під Києвом були стягнуті бійці силових відомств України, а також військова техніка. За словами нардепа Вікторії Войціцький, силовики заявили, що зібралися біля резиденції в рамках навчань.

Як повідомляв ONLINE.UA, в рамках протестних акцій екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі закликав біля будівлі Ради до відставки Петра Порошенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?